Spisbröd original (EKO)
Vårt originalknäcke kavlas kaka för kaka till tunna, ojämnt runda bröd.
Ett all round-bröd som exempelvis passar till förrätter med löjrom, på festbuffén, som nattmacka.
Smakkompisar: lagrad ost, vit getost, getmese, rökt eller gravad fisk, avokado, ägg eller bara smör.
Ingredienser; grovt rågmjöl, vetemjöl, rapsolja, mjölkpulver, jäst, salt, kummin.
Påsen innehåller fem kakor per påse.
Gyllene kornbröd (EKO)
Ett exklusivt, knaprigt knäcke som passar lika bra till vickningen som till den eleganta middagen. Korn är vårt äldsta sädesslag och också det med lägst glykemiskt index. Det är rikt på bland annat kalium, magnesium, fosfor, kisel, B-vitaminer och vitamin E. Gyllene kornbröd är en given succé på buffébordet.
Smakkompisar: smör, alla sorts hårdost, brie, camembert, charkuterier.
Ingredienser: vetemjöl, kornmjöl, rapsolja, pumpakärnor, sesamfrö, salt, vallmofrö, jäst, peppar.
Påsen innehåller fem kakor per påse.
Dippknäcke (EKO)
Dessa små bitar kom tack vare mamma Millans dip-ost. Till osten behövdes ett kex, gärna ett man kunde använda som sked. Dessutom med kummin i för den goda smakens skull.
Dipp-knäcke passar på buffén, till ostbricka, som snacks, till dippsåser, färskost och tapenade.
Smakkompisar: Rökt och grillat kött, rökt och gravad fisk, vitlök, dippsåser, ost i olika former och lagringar.
Ingredienser; grovt rågmjöl, vetemjöl, rapsolja, mjölkpulver, jäst, salt, kummin.
Spröda frökex
Ett naturligt gott frökex bakat av nyttiga frön och kokosolja. Passar dig som äter LCHF/paleo, eller bara vill njuta av ett gott kex. En gnutta havssalt fördjupar smaken.
Gott som det är, med lite smör eller på ostbrickan.
Smakkompisar: blåmögelost som St Albray, cashewnötsmör.
Ingredienser: Solrosfrö, sesamfrö, kokosolja, helt linfrö, vallmofrö, psylliumfröskal, potatisfiber, havssalt, anis, fänkål.
Förpackningen innehåller ca: 15 kex.
Spröda frökex – med Västerbottensost
Ett naturligt gott frökex bakat av nyttiga frön och kokofett. Passar dig som äter LCHF/paleo, eller bara vill njuta av ett gott kex.
Vi bakar det med smakrik Västerbottensost i, som ger en fyllig och god smak.
Smakkompisar: Färskost och en tomatskiva. Huså Bröds surkålspesto, recept finns på hemsidan, rökt skinka och tomatsalsa.
Ingredienser: Solrosfrö, sesamfrö, ost, kokosolja, hela linfrö, psylliumfröskal, potatisfiber och havsalt.
Förpackningen innehåller ca: 15 kex